HunterThinks.com

Nanaon ngeunaan éta

Simpen nyawa ucing: DualDonate mun Blissful Cat sanctuary

Blissful Cat sanctuary rescues ucing jeung mere aranjeunna dahareun, perawatan hewan, ubar, pamanas jeung fans, jeung panyumputan permanén. Rojongan ucing nyalametkeun ngaliwatan kampanye DualDonate ieu.

⇒ maca⇒

kamiskinan kuring moal panjang ngeureunkeun rojongan mah jalma sejen: DualDonate

simbol DualDonate

DualDonate méré Anjeun kakuatan pikeun ngarojong sabab alus tur angkat atuh kaluar tina kamiskinan. Dina kampanye DualDonate, satengah duit ngarojong ngewa abdi tina kamiskinan jeung satengah duit ngarojong hal alus.

⇒ maca⇒

Veronika miwarang anjeun ngabantu Hunter salamet

Tarung kakuatan nu. Hunter Hogan di HunterThinks.com

Hai, Ngaran abdi Veronika, Kami Jerman sarta kuring patepung Hunter tilu taun ka pengker di asrama dina lalampahan ka Mexico. Urang tadi sarapan bareng, dikaitkeun tur laughed pisan. sore kuring terus lalampahan kuring. Tapi ngan sababaraha kilométer. Lajeng abdi sumping deui ka asrama teh. kunaon? Kusabab kuring kungsi rarasaan, . . .

⇒ maca⇒

Kunaon kuring teu bisa nyarita terus terang ngeunaan hirup kuring atawa parasaan kuring

Kuring nebak Kami sieunan a.

⇒ maca⇒

Fundraiser—prove psilocybin and MDMA are medicine

Anjeun tiasa mantuan ngabuktikeun psilocybin yén sarta MDMA mangrupakeun obat ku ngarojong recovery kuring ti depresi, kaayaan guligah, sarta cacad.

⇒ maca⇒

Kumaha anjeun bakal ngajelaskeun kuring keur muhrim?

Information

Abdi tiasa hadé ngartos kumaha carana ngenalkeun sorangan lamun ngawartosan kumaha anjeun bakal ngajelaskeun kuring keur muhrim.

⇒ maca⇒

Abdi peryogi mantuan manggihan pitulung

Tarung kakuatan nu. Hunter Hogan di HunterThinks.com

Nalika kuring nyobaan menta tulung, Kuring boga nyeri fisik tur nyeri emosi. Kuring ngalengkepan pisan saeutik. Abdi peryogi pitulung anjeun pikeun nyieun kampanye fundraising. I need your help to find local who will help me. Mangga wartosan kuring. HTTPS://www.hunterthinks.com/help/contact-hunter-hogan

⇒ maca⇒

Naha kedah Kuring malah coba?

Yin, yang

Asa na hopelessness téh rarasaan anu sarua. Ieu ngabalukarkeun kuring mun ragu sorangan kalawan patarosan sapertos, “kunaon coba?” jeung, “Naon titik?” Berjuang ngalawan maranéhanana parasaan jadi abdi tiasa ngalakukeun hal anu kantos-hadir. Pikeun nungkulan perasaan, Kuring make rationality, “Anjeun kudu nyobaan menta tulung lantaran urang geus jangji baris mantuan anjeun.” . . .

⇒ maca⇒

A anyar (minor-ish) masalah; sarta baris anjeun nyumbang TIME Anjeun?

Lamun bakal nulungan kuring nyerat sareng nyebarkeun (online), Kuring meunang dukungan Abdi peryogi cageur.

⇒ maca⇒

Extortion ku Facebook; hopelessness; pikiran suicidal ngaronjatkeun

Facebook hayang kuring mayar aranjeunna pikeun ngahubung sareng anjeun. hirup abdi pikareueuseun.

⇒ maca⇒