HunterThinks.com

Nanaon ngeunaan éta

Abdi suicidal, kokotor goréng, sarta nanyakeun keur pitulung: naon anu anjeun bakal lakukeun?

Kate Spade jeung Aom Bourdain ditelasan themselves.Everyone nyebutkeun, “Menta tulung. Anjeun henteu nyalira!” abdi peryogi bantosan, abdi nyalira, na kuring ngarasa suicidal: Anjeun nyebut Kuring keur bohong.

⇒ maca⇒

tragedi Comedic

Maggots tiasa lucu.

⇒ maca⇒

Ieu ultah kuring!

Birthday cake

Dinten anu ultah kuring. Kuring keur teu ngalakonan nanaon husus atawa ngabogaan pihak anu, but I would still love a gift.

⇒ maca⇒

Ieu mun spésifikasi pasti anjeun!

A sobat alus ceuk manehna hayang ngarojong penyembuhan kuring, sangkan dikaitkeun naon manehna miharep.

⇒ maca⇒

The alus sarta hanjelu

bangsat nu.

⇒ maca⇒

dua titik-titik: Anjeun kudu leuwih senang mun anjeun bersaing pikeun skor luhur, béntang sarta medali!

Dua titik-titik mangrupakeun fun kaulinan. Upami anjeun hoyong leuwih senang ti Dua titik-titik, mangka anjeun kudu bersaing pikeun medali, total béntang, jeung skor luhur dina unggal tingkat. Kuring boga YouTube Dua titik-titik leumpang-liwat video. Bersaing saling, urang ukur perlu jadi babaturan Facebook.

⇒ maca⇒

arah umum kuring téh alus; surelek, bewara & Twitter

nyieun kamajuan. I’m temporarily switching to microblogging, sangkan abdi tiasa neraskeun kamajuan.

⇒ maca⇒

Pangajaran pangpentingna tina dunya kontemporer: bukti

Ngartos naha dunya kontemporer pinuh tina nyeri perlu, inget yen manusa henteu mampuh sahiji kaputusan-pembuatan dumasar-bukti.

⇒ maca⇒

Kuring gé mayar anjeun ngabantu kuring

simbol DualDonate

Kuring bakal mayar anjeun nyieun fundraisers pikeun organisasi nu bogoh.

⇒ maca⇒

Anjeun hashtag pencegahan bunuh diri na hotline bunuh diri keur killing jalma

Taya ulikan kredibel geus kapanggih bukti yen hiji hotline bunuh diri ngurangan laju bunuh diri sakabéh. Kanyataanna, sababaraha studi ilmiah geus kapanggih yén hotlines bunuh diri ningkatkeun diri rate.Do hal mangpaat: nulungan. Ngalakukeun hal mangpaat: ngabejaan jalma séjén pikeun nyumbang. Ngeureunkeun ngaruksakkeun urang ku nyebarkeun ngampar ngeunaan hotlines bunuh diri.

⇒ maca⇒