HunterThinks.com

Asgjë rreth tyre

Shpëtuar jetën mace: DualDonate të hareshëm Cat Sanctuary

Hareshëm Cat Sanctuary shpëton macet dhe u jep atyre ushqimin, kujdesit veteriner, mjekësi, ngrohje dhe tifozët, dhe strehim të përhershëm. Mbështetja shpëtimit cat përmes kësaj fushate DualDonate.

⇒ lexoj⇒

varfëria im do të ndalet më mbështetjen time të njerëzve të tjerë: DualDonate

DualDonate simbol

DualDonate ju jep fuqinë për të mbështetur shkaqet të mira dhe më të heqë nga varfëria. Në një fushatë DualDonate, gjysma e parave mbështet një strehë nga varfëria dhe gjysma e parave mbështet gjëra të mira.

⇒ lexoj⇒

Veronika ju pyet për të ndihmuar Hunter mbijetuar

Fight pushtetin. Hunter Hogan në HunterThinks.com

Hi, Emri im është Veronika, Unë jam gjerman dhe kam takuar Hunter tre vjet më parë në një hotel në udhëtimin tim në Meksikë. Ne kishim mëngjes së bashku, biseduar dhe qeshi shumë. Pasdite kam vazhduar udhëtimin tim. Por vetëm disa kilometra. Pastaj u ktheva në hotel. Përse? Sepse kam pasur ndjenjën, . . .

⇒ lexoj⇒

Pse unë nuk mund të flas sinqerisht për jetën time apo ndjenjat e mia

I guess Unë jam një frikacak.

⇒ lexoj⇒

Fundraiser—prove psilocybin and MDMA are medicine

Ju mund të ndihmoni të provuar se psilocybin dhe MDMA janë ilaçe me mbështetjen shërimin tim nga depresioni, ankth, dhe aftësia e kufizuar.

⇒ lexoj⇒

Si do ta përshkruanit mua për një të huaj?

Information

Unë mund të kuptojnë më mirë se si për të prezantuar veten në qoftë se ju më tregoni se si ju do të përshkruajnë më me një të huaj.

⇒ lexoj⇒

Unë kam nevojë për ndihmë të gjetur ndihmë

Fight pushtetin. Hunter Hogan në HunterThinks.com

Kur unë të përpiqet për të kërkuar ndihmë, Kam dhimbje fizike dhe dhimbje emocionale. I kryer shumë pak. Unë kam nevojë për ndihmën tuaj për të krijuar një fushatë për mbledhjen e fondeve. I need your help to find local who will help me. Ju lutem me kontaktoni. https://www.hunterthinks.com/help/contact-hunter-hogan

⇒ lexoj⇒

Pse duhet të provoni edhe?

Yin, yang

Dëshpërimit dhe shpresës janë të njëjta ndjenjë. Kjo më bën të dyshoj veten me pyetje të tilla si, “Pse provoni?” dhe, “Cila është pika?” Duke luftuar kundër atyre ndjenjave kështu që unë mund të bëjë gjëra është gjithnjë i pranishëm. Për të kapërcyer ndjenjat, I përdorin racionalitetin, “Ju duhet të përpiqen për të kërkuar ndihmë për shkak se njerëzit kanë premtuar për t'ju ndihmuar.” . . .

⇒ lexoj⇒

Një i ri (minor-ish) problem; dhe do ju dhurojë kohën tuaj?

Në qoftë se ju do të më ndihmojë të shkruaj dhe të botojë (Online), Unë mund të merrni përkrahje kam nevojë për të rimarrë.

⇒ lexoj⇒

Zhvatje nga Facebook; mungesë shprese; mendime vetëvrasëse në rritje

Facebook do që unë të paguajnë ata për të komunikuar me ju. Jeta ime është e tmerrshme.

⇒ lexoj⇒