HunterThinks.com

Ништо за нив

Зачувај мачка животи: DualDonate да Благодатното Мачка Светилиштето

Благодатното Мачка Светилиштето спасува мачки и им дава храна, ветеринар нега, медицина, грејачи и вентилатори, и постојано засолниште. Поддршка мачка спасување преку оваа кампања DualDonate.

⇒ Read

Мојата сиромаштија веќе нема да престане мојата поддршка на другите луѓе: DualDonate

DualDonate симбол

DualDonate ви дава моќ да се поддржи добри причини и ме поткренат од сиромаштија. Во кампањата DualDonate, половина од парите поддржува моето бегство од сиромаштијата и половина од парите поддржува добри работи.

⇒ Read

Вероника бара да и помогне Хантер преживее

Fight the power. Hunter Hogan at HunterThinks.com

Здраво, моето име е Вероника, Јас сум германски и се сретнав со Хантер пред три години во еден хотел на моето патување во Мексико. Сите појадувавме заедно, зборуваше и се смееше многу. Попладнето продолжив моето патување. Но, само неколку километри. Потоа се вратив во хотел. Зошто? Бидејќи имав чувство, . . .

⇒ Read

Зошто не можам да зборувам искрено за мојот живот или моите чувства

Претпоставувам дека сум кукавица.

⇒ Read

Fundraiser—prove psilocybin and MDMA are medicine

Ти можеш да помогнеш докаже дека псилоцибин и MDMA се лекови преку поддршка на моето закрепнување од депресија, анксиозност, и инвалидско.

⇒ Read

Како ќе ми се опише на странец?

Information

Јас подобро да се разбере како да се претставам себеси, ако можете да ми кажете како ќе ми се опише на странец.

⇒ Read

Ми треба помош наоѓање помош

Fight the power. Hunter Hogan at HunterThinks.com

Кога се обидувам да побара помош, Имам физичка болка и емоционалната болка. Јас се постигне многу малку. Ми треба вашата помош за да се создаде прибирање финансиски средства кампања. I need your help to find local who will help me. Те молам Контактирај ме. https://www.hunterthinks.com/help/contact-hunter-hogan

⇒ Read

Зошто јас треба да дури и се обиде?

Yin, yang

Очајот и безнадежноста се исти чувства. Тоа ме тера да си се сомневаат со прашања како што се, “Зошто се обиде?” и, “Што е поентата?” Борејќи се против оние чувства за да можам да се прават работите е сеприсутна. За надминување на чувствата, Јас го користам рационалност, “Треба да се обидете да побара помош, бидејќи луѓето ветија дека ќе ви помогнат.” . . .

⇒ Read

новата (мали-носталгичната) проблем; и ќе донира вашиот ВРЕМЕ?

Ако ќе ми помогне да пишува и објавува (онлајн), Може да се добие поддршката што треба да се опорави.

⇒ Read

Изнудување од страна на Фејсбук; безнадежност; самоубиствени мисли зголемување

Фејсбук сака мене да им плати за да комуницира со вас. Мојот живот е грозно.

⇒ Read