HunterThinks.com

Ништо за нив

Јас сум самоубиство, нечистотија сиромашните, и ја прашува за помош: што ќе правиш?

Кејт Spade и Ентони Bourdain убиени themselves.Everyone вели, “Побарајте помош. Ти не си сам!” ми треба помош, јас сум сам, и јас се чувствувам за самоубиство: ви кажам јас лажам.

⇒ Read

комичен трагедија

Отрепки може да биде смешно.

⇒ Read

Тоа е мојот роденден!

Birthday cake

Денес ми е роденден. Јас не правам ништо посебно или да се има партија, but I would still love a gift.

⇒ Read

Тоа е за да ги точните спецификации!

Еден добар пријател рече дека сака да се поддржи мојата лекување, па ние разговаравме за тоа што сака.

⇒ Read

Добрата и тажната

Еби.

⇒ Read

две точки: ќе мора повеќе да се забавуваат кога ќе се натпреваруваат за високи оценки, ѕвезди и медали!

Две точки е забавна игра. Ако сакате повеќе да се забавуваат од две точки, тогаш мора да се натпреваруваат за медали, Вкупно ѕвезди, и високи резултати на секое ниво. Имам YouTube Две точки прошетка низ видеа. За да се натпреваруваат едни со други, ние само треба да бидат пријатели на Фејсбук.

⇒ Read

Мојата општа насока е добро; пораки, известувања & Твитер

Изработка на напредокот. I’m temporarily switching to microblogging, така што може да продолжи со напредокот.

⇒ Read

Најважната лекција на современиот свет: доказ

За да се разбере зошто современиот свет е полн со непотребни болки, се сеќавам дека луѓето не се способни за докази врз основа на донесување на одлуки.

⇒ Read

Јас ќе ви плаќаат за да ми помогне

DualDonate симбол

Јас ќе ви плаќаат за да се создаде за собирање средства за организации што те сакам.

⇒ Read

Вашиот хаштаг спречување на самоубиство и самоубиство жешка линија убиваат луѓе

Нема веродостојна студија покажа докази дека самоубиство жешка линија намалува вкупната стапка на самоубиства. Всушност, некои научни истражувања покажаа дека самоубиството линии зголеми самоубиство rate.Do нешто корисно: донираат. Направи нешто корисно: кажам на другите луѓе да донираат. Стоп за штети на населението со ширење лаги за самоубиство линии.

⇒ Read