HunterThinks.com

Apa bab wong-wong mau

Simpen urip kucing: DualDonate kanggo Blissful Cat Sanctuary

Blissful Cat Sanctuary ngluwari kucing lan menehi pangan, care veterinarian, medicine, pemanas lan pembuangan, lan papan perlindungan permanen. Dhukungan kucing ngluwari liwat kampanye DualDonate iki.

⇒ Read

mlarat Kula ora maneh mungkasi support saka wong liya: DualDonate

simbol DualDonate

DualDonate menehi daya kanggo ndhukung nimbulaké apik lan angkat kula metu saka mlarat. Ing kampanye DualDonate, setengah dhuwit ndhukung uwal saka mlarat lan setengah dhuwit ndhukung iku apik.

⇒ Read

Veronika nyuwun sampeyan kanggo Kerja urip

Fight the power. Hunter Hogan at HunterThinks.com

Woy, jenengku Veronika, Aku Jerman lan aku ketemu Kerja telung taun kepungkur ing hostel ing trip to Langkawi. Kita wis sarapan bebarengan, ngedika lan ngguyu kathah. afternoon aku terus lelampahan. Nanging mung sawetara kilometer. Banjur aku teka maneh kanggo asrama. Apa? Amarga aku koyo, . . .

⇒ Read

Apa aku ora bisa ceplos bab urip utawa raos

Aku guess Aku coward a.

⇒ Read

Fundraiser—prove psilocybin and MDMA are medicine

Panjenengan saged mbiyantu mbuktekaken psilocybin lan MDMA sing obat-obatan dening ndhukung Recovery saka depresi, kuatir, lan cacat.

⇒ Read

Carane badhe njelasaken kula kanggo wong liyo?

Information

Aku bisa luwih ngerti carane kanggo introduce myself yen ngomong carane bakal njlèntrèhaké kula kanggo wong liyo.

⇒ Read

Aku kudu bantuan nemokake bantuan

Fight the power. Hunter Hogan at HunterThinks.com

Nalika aku nyoba kanggo nyuwun bantuan, Aku duwe pain fisik lan pain emosi. Aku ngrampungake banget sethitik. Aku kudu bantuan kanggo nggawe kampanye penggalangan dana. I need your help to find local who will help me. Hubungi kula. https://www.hunterthinks.com/help/contact-hunter-hogan

⇒ Read

Apa ngirim aku malah nyoba?

Yin, yang

Nglokro lan hopelessness sing koyo padha. Iku nimbulaké kula mangu aku karo pitakonan kayata, “Apa nyoba?” lan, “Apa titik?” Berjuang marang sing raos aku bisa nindakake iku tau-saiki. Kanggo ngatasi raos, Nganggo rationality, “Sampeyan kudu nyoba kanggo nyuwun bantuan amarga wong wis prajanji kanggo mbantu.” . . .

⇒ Read

A anyar (suntingan-an) masalah; lan bakal nyumbang TIME Panjenengan?

Yen sampeyan bakal bantuan kula nulis lan nerbitaké (nyambung), Aku bisa njaluk dhukungan aku kudu waras.

⇒ Read

Rampasan dening Facebook; hopelessness; suicidal pikirane nambah

Facebook kepengin kula mbayar wong kanggo komunikasi karo sampeyan. urip iku nggegirisi.

⇒ Read