HunterThinks.com

Apa bab wong-wong mau

Aku suicidal, rereget miskin, lan takon kanggo bantuan: apa sing bakal nggawe?

Kate Spade lan Anthony Bourdain matèni themselves.Everyone ngandika, “Nyuwun bantuan. Sampeyan ora piyambak!” Aku kudu bantuan, Aku piyambak, lan aku aran suicidal: sampeyan ngomong aku lying.

⇒ Read

tragedi pemeran

Upamané bisa dadi aneh.

⇒ Read

Iku ulang tahun!

Birthday cake

Dina iki ulang tahun. Aku ora nglakoni apa-apa khusus utawa gadhah partai, but I would still love a gift.

⇒ Read

Iku kanggo specifications pas!

A kanca apik ngandika dheweke wanted kanggo ndhukung marasake awakmu sandi, supaya kita ngedika bab apa kang wanted.

⇒ Read

Apik lan sedih

jancok sampeyan.

⇒ Read

Two Dots: sampeyan bakal luwih seneng nalika saingan kanggo nilai dhuwur, lintang lan medali!

Two Dots punika fun game. Yen sampeyan pengin liyane fun saka Two Dots, sampeyan kudu saingan medali, total stars, lan nilai dhuwur ing saben tingkat. Aku duwe YouTube Two Dots lumaku-video. Saingan karo saben liyane, kita mung kudu dadi kanca Facebook.

⇒ Read

arah iku apik; email, kabar & Twitter

nggawe proses. I’m temporarily switching to microblogging, supaya aku bisa terus proses.

⇒ Read

Pawulangan paling penting saka donya kontemporer: bukti

Kanggo ngerti kok donya kontemporer kebak pain rasah, elinga manungsa sing sanggup kaputusan-nggawe basis bukti.

⇒ Read

Aku bakal mbayar sampeyan kanggo kula

simbol DualDonate

Aku bakal mbayar sampeyan nggawe fundraisers kanggo organisasi sing tresna.

⇒ Read

Panjenengan hashtag Nyegah lampus lan hotline lampus sing nyababaken

Ora sinau biso dipercoyo wis ketemu bukti sing hotline lampus nyuda tingkat lampus sakabèhé. Nyatane, sawetara pasinaon èlmiah wis ketemu sing hotlines lampus nambah lampus rate.Do bab ingkang migunani: nyumbang. Apa bab ingkang migunani: marang wong-wong liyane kanggo nyumbang. Mungkasi harming wong dening nyebar goroh bab hotlines lampus.

⇒ Read